City Taxi

Felhívás belépési lehetőségre!

Várunk Téged is kollégának a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezethez, ha szeretnél a fővárosunk egyetlen, a taxisok tulajdonában lévő cégénél dolgozni, mely már több mint 40 éve működik! Alakítsd ki saját magad a beosztásod és zsebelj be évente akár több százezer forintot, amit a kedvező fuvarszervezői díjunkkal spórolhatsz meg. Ha mindez nem lenne elég, mi esélyt adunk arra, hogy pár év elteltével akár tulajdonos társ legyél a City Taxinál! 

Ha felkeltettük érdeklődésed és szeretnél jelentkezni vagy épp további kérdésed van, keresd Egyed Zsolt kollégánkat a +36209727527-es számon, munkanapokon 09.00-16.00 óra között.

Mi szükséges ahhoz, hogy taxis legyél?

Az autód feleljen meg a Főváros által írt követelményeknek

Rendelkezz a taxizáshoz szükséges vizsgákkal

Hogyan történik a napi taxizás?

Ezt adjuk mi

Kötetlen munkaidőt

Heti kifizetést

Esélyt, hogy tulajdonos társ legyél

A COVID alatt abbahagytad a taxizást? Gyere vissza hozzánk, szívesen látunk! Munka van bőven, a megnövekedett fuvarszámoknak köszönhetően!

 

Nincs még taxis vizsgád, de csatlakoznál hozzánk?

Kérjük iratkozz be egy taxi vezetői, és taxis vállalkozói tanfolyamra. Az elvégzésük után vállalkozóként szerezz pár hónapos gyakorlatot a budapesti taxizásban. Ha ezek után szeretnél a vállalkozóként a számodra is ideális körülmények között dolgozni, keress minket!

Copyright © 2022 City Taxi – Minden jog fenntartva. | Adatkezelési tájékoztató