+36 (1/20/30/70) 2-111-111
Rendeljen most!

Minőségbiztosítás

A City Taxi 1995-ben elsőként vezette be a gépjárművek kategóriába sorolását. Ennek köszönhetően mára széles skálából a megfelelő igények figyelembe vételével tudunk minőségi, légkondicionált autókat, kifogástalan megjelenésű, idegen nyelven beszélő sofőröket biztosítani az ajánlatban leírt egységes díjszabással.

A City Taxinál csak hibátlan külső-belső esztétikai állapotban lévő gépkocsikkal teljesíthető a szolgáltatás. Ezt az Etikai Bizottság tagjai folyamatosan ellenőrzik. Ezen felül minden évben gépkocsiszemlét tartunk, ahol teljes képet alkotunk a gépkocsipark műszaki állapotáról is.

Kollégáink nyelvtanfolyamokon vesznek részt, illetve vizsgát tehetnek, melynek köszönhetően egyre többen rendelkeznek idegen nyelvtudással. Igény esetén közvetíteni tudjuk olyan kollégák szolgáltatását, akik idegen nyelven is le tudnak bonyolítani városnézést.

Az új taxisok felvétele várólistás rendszerben történik. Minden esetben leinformálható, minimum két éve taxi társaságnál dolgozó, legalább alapfokú idegen nyelvismerettel rendelkező, városismeretből sikeresen vizsgázott kollégák köréből választunk.

A City Taxi a hatékony belső intézkedéseknek és a megfelelő létszámnak köszönhetően gyorsan és pontosan érkezik a címre, a pontosság tekintetében a taxi vállalatok közül a legszigorúbbak a belső szabályok. Ezek betartását 5 főből álló, a Közgyűlés által választott Reklamációs és Etikai Bizottságunk, valamint 12 időmérő ellenőrünk vizsgálja szúrópróbaszerűen a nap 24 órájában. Ezen alkalmakkor mind a gépkocsivezető kultúrált, szabályos öltözete, mind a gépkocsi külső és belső tisztasága, állapota is ellenőrzésre kerül.

Megrendelőink a szolgáltatásunkkal kapcsolatos észrevételeiket Reklamációs és Etikai Bizottságunkhoz juttathatják el:

City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet Reklamációs és Etikai Bizottsága
1097. Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14. II. em. 401.
Telefon: 2-111-111
Telefax: 280-1521

A reklamációs és Etikai Bizottság minden esetben kivizsgálja a hozzá beérkezett észrevételeket, és ennek eredményéről a megrendelő kérésének megfelelően szóban vagy írásban tájékoztatást ad.

MSZ EN ISO 9001:2001 tanusítvány

A City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet a 2003-as év folyamán a budapesti taxi társaságok közül elsőként kapta meg az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosító tanúsítványt.

A City Taxi Fuvarszervező Szövetkezetnél csak olyan kollégák dolgozhatnak, akik a törvény által előírt személyi (erkölcsi bizonyítvány, stb) és műszaki feltételeket – beleértve a felelősségbiztosítást – teljesítik. A kötelezően előírtakon túl sokan rendelkeznek kiegészítő utasbiztosítással is.

Társaságunk jelenlegi pozíciójához nagymértékben hozzájárul a szigorú belső ellenőrzés és az egyre fiatalodó gépjárműparkunk is, mely minden igényt kielégítő, biztonságos utazást kínál megrendelőink számára.

Példaértékű kezdeményezésnek nevezhető a Magyar Autóklubbal közösen szervezett vezetéstechnikai tréning, melynek során gépkocsivezetőinket felkészítik a váratlan közlekedési szituációk kivédésére.