+36 (1/20/30/70) 2-111-111
Rendeljen most!

Partnerkapcsolatok

Tisztelt Érdeklődők!

Utólagos elszámolásos taxi fuvardíj kiegyenlítési igényük esetén négy féle fizetési, elismerési lehetőséget biztosítunk a szerződést kötő partnereinknek:

Telefonszám+ PIN kódos elszámolás,

A telefonszám+ PIN kódos elszámolás során a partnerek www.etaxi.hu oldalon előzetesen rögzítik az utazásra jogosultak telefonszámát és a jogosult által megadott PIN kódot. Ezen elszámolási mód esetén amennyiben a rögíztett telefonszámról kezdeményezik a taxi rendelését – akár

telefonon, akár applikáción keresztül – a gépkocsiban kérni kell a telefonszámra terhelést. A gépkocsivezetők az autóban kérik rögzíteni a PIN kódot.

City Taxi által kibocsátott chipkártya alapú elszámolás,

A kártyák igénylésének nincs díja, és korlátlan számban biztosítják az elismerés lehetőségét.

Partnereink részére ingyenesen biztosítjuk a bankkártya jellegű chipkártyákat, melyek használata egyszerű, gyors, biztonságos. A kártyák korlátlan számú elismerést biztosítanak.

Átutalásos fizetés azonosítószámmal,

A www.etaxi.hu oldalon nyílik lehetőség az azonosító számok nyomtatására, mely szelvények egyszeri elismerési lehetőséget biztosítanak. Egy normál, A4 méretű papírlapon 10 db szelvény jeleníthető meg, melyek kinyomtatva, vagy akár fényképként is bemutathatóak a gépkocsikban.

A szelvények érvényességi ideje 1 nap és 13 hónap között korlátozható.

A szelvények akár 2000 Ft, 3000 Ft, 4000 Ft, 5000 Ft összeg korlátozással is igényelhetőek.

A szelvény igénylésnek nincs díja.

E-mailes egyeztetés alapján rendelés kód+ jelszó alkalmazásával is biztosítjuk a partner igényeinek megfelelően kialakított azonosítási lehetőséget.

Amennyiben nincs lehetőség sem kártya, sem azonosító szelvény, sem kód+jelszó használatára ( például egy külföldi vendégüket szükséges a repülőtérről egy szállodába szállítani) viszont Szerződött Partnerünk átutalással kívánja fizetni az adott szolgáltatást, kérjük megrendeléséről a kiállási időt megelőzően legalább 4-5 órával írásban értesíteni a diszpécserközpontunkat a taxirendeles@citytaxi.hu címen. Ez esetben feltétlen kérjük a rendelés során meghatározni a fuvardíj kiegyenlítés módját, és hivatkozni a szerződéses kapcsolatunkra. E-mailes, utólagos elszámolásos rendelési igényt kizárólag az adott cég e-mail címérő fogadunk.

Szerződött Partnereinknek a www.etaxi.hu oldalon lehetőségük nyílik

– a taxi szolgáltatás igénybevételének on-line ellenőrzésére,

– a költséghelyes megkülönböztetésre,

– Telefonszám+PIN kód rögzítésre, chipkártyák és azonosítószámok igénylésére, illetve elvesztés esetén a letiltásra,

– a számla összesítők, és a taxis vállalkozók nevében kiállított számlák egyetlen fájlban történő letöltésére.

A számlák és az összesítő elszámolás kibocsátása havonta két alkalommal esedékes. Szerződött Partnereink az elszámolás kiállítását követő 15 napon belül az elszámoláson szereplő összeget a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet bankszámlaszámára utalják.

(BPB 10102093-58362600-01000007). A számla elkészültéről e-mailben értesítjük partnereinket, akik a www.etaxi.hu oldalról tölthetik le a kiállított számlát és összesítőt.

Bármely felmerülő kérdésük, vagy szerződéskötési igényük esetén kérjük keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken.

Köszönjük érdeklődésüket

Kőrösi Dóra kereskedelmi asszisztens +361 882-7012 sales@citytaxi.hu

Bősz Péter kereskedelmi és marketing vezető +361 882-7010, 06703839003, manager@citytaxi.hu

City Taxi eTaxi 2.0 felhasználói útmutató

Ez a dokumentum részletes információkkal szolgál a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet szerződött partnerei számára biztosított eTaxi elszámolórendszer kezeléséről. 2023.01.09.

City Taxi szerződéstervezet

Együttműködési szerződés, 2023.03.06.