+36 (1/20/30/70) 2-111-111
Rendeljen most!

Partnerkapcsolatok

Tisztelt Érdeklődők!

Utólagos elszámolásos taxi fuvardíj kiegyenlítési igényük esetén három féle fizetési, elismerési lehetőséget biztosítunk a szerződést kötő partnereinknek:

City Taxi által kibocsátott chipkártya alapú elszámolás,

A kártyák igénylésének nincs díja, és korlátlan számban biztosítják az elismerés lehetőségét.

Partnereink részére ingyenesen biztosítjuk a bankkártya jellegű chipkártyákat, melyek használata egyszerű, gyors, biztonságos. A kártyák korlátlan számú elismerést biztosítanak.

Átutalásos fizetés azonosítószámmal,

www.etaxi.hu oldalon biztosítjuk az azonosító számok nyomtatását, mely szelvények egyszeri elismerési lehetőséget biztosítanak. Egy normál, A4 méretű papírlapon 10 db szelvény jeleníthető meg, melyek kinyomtatva, vagy akár fényképként is bemutathatóak a gépkocsikban.

A szelvények érvényességi ideje 1 nap és 13 hónap között korlátozható.

A szelvények akár 2000 Ft, 2500 Ft összeg korlátozással is igényelhetőek.

A szelvény igénylésnek nincs díja.

E-mailes egyeztetés alapján rendelés kód+ jelszó alkalmazásával is biztosítjuk a partner igényeinek megfelelően kialakított azonosítási lehetőséget.

Amennyiben nincs lehetőség sem kártya, sem azonosító szelvény, sem kód+jelszó használatára ( például egy külföldi vendégüket szükséges a repülőtérről egy szállodába szállítani) viszont Szerződött Partnerünk átutalással kívánja fizetni az adott szolgáltatást, kérjük megrendeléséről a kiállási időt megelőzően legalább 4-5 órával írásban értesíteni a diszpécserközpontunkat a taxirendeles@citytaxi.hu címen.  Ez esetben feltétlen kérjük a rendelés során meghatározni a fuvardíj kiegyenlítés módját, és hivatkozni a szerződéses kapcsolatunkra.  E-mailes, utólagos elszámolásos rendelési igényt kizárólag az adott cég e-mail címérő fogadunk.

Szerződött Partnereinknek a www.etaxi.hu oldalon lehetőségük nyílik

– a taxi szolgáltatás igénybevételének on-line ellenőrzésére,

– a költséghelyes megkülönböztetésre,

– chipkártyák és azonosítószámok igénylésére, illetve elvesztés esetén a letiltásra,

– a számla összesítők, és a taxis vállalkozók nevében kiállított számlák egyetlen fájlban történő letöltésére.

A számlák és az összesítő elszámolás kibocsátása havonta két alkalommal esedékes. Szerződött Partnereink az elszámolás kiállítását követő 15 napon belül az elszámoláson szereplő összeget a City Taxi Fuvarszervező Szövetkezet bankszámlaszámára utalják.

(BPB 10102093-58362600-01000007). A számla elkészültéről e-mailben értesítjük partnereinket, akik a www.etaxi.hu oldalról tölthetik le a kiállított számlát és összesítőt.

Bármely felmerülő kérdésük, vagy szerződéskötési igényük esetén kérjük keresse munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken.

Köszönjük érdeklődésüket

Kőrösi Dóra kereskedelmi asszisztens +361 882-7012 sales@citytaxi.hu

Bősz Péter kereskedelmi és marketing  vezető +361 882-7010, 06703839003, manager@citytaxi.hu